Βαθύτατα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Τζον Ίσνερ κατά τη διάρκεια του αφιερώματος που του ετοίμασε η USTA για το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν, και δήλωσε ευγνώμων για τα όσα έζησε τα τελευταία 17 χρόνια.

“Είχα μια απίθανη καριέρα και ήμουν πολύ τυχερός που μπόρεσα να παίξω αυτό το άθλημα για τόσα πολλά χρόνια και να κάνω τόσους φίλους και οικογένεια”, είπε ο Ίσνερ και συνέχισε λέγοντας:

“Είχα πολλά εκπληκτικά άτομα που μπορούσα να έχω για πρότυπα. Γι’ αυτούς που δεν το γνωρίζουν, έχω ζήσει με τον Τζέιμς για 3 μήνες περίπου, έτρωγα όλο το φαγητό του και δεν τον ξεπλήρωσα ποτέ, δεν του είχα δώσει ποτέ νοίκι, ήταν πολύ καλός μαζί μου”.

“Δεν θα είχα αυτή την εκπληκτική οικογένειά που έχω, 4 πανέμορφα παιδιά. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να παίζω λίγο ακόμα και τα μεγαλύτερα παιδιά μου να το θυμούνται αυτό. Πιστεύω πως είναι πολύ ξεχωριστό”.

“Η υποστήριξη που είχα από τον κόσμο τα τελευταία 17 χρόνια ήταν φοβερή και ειδικά σ’ αυτό το τουρνουά. Είστε απίθανοι παιδιά. Το να είσαι Αμερικανός και να παίζεις σ’ αυτή τη διοργάνωση 17 φορές… δεν το παίρνω για δεδομένο, νιώθω τόσο τυχερός και ευλογημένος”.

Στο τέλος τόνισε πως δεν είναι αυτό το “αντίο”, και αναμένεται να παίξει ξανά την Πέμπτη (31/8) για τον 2ο γύρο του US Open, κόντρα στον Μίκαελ Μοχ. Παράλληλα, θα αγωνιστεί και στα διπλά του Major της πατρίδας του, έχοντας για παρτενέρ του τον Τζακ Σοκ.




tennis24.gr