Στο… πόδι είναι όλοι στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών ενόψει του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με τον Οθέλλο Αθηαίνου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το διαζύγιο με τον προπονητή, Χρίστο Χαραλάμπους, και τον βοηθό, Χαράλαμπο Πιττάκα, ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, υπέδειξε Κρίστη Θεοφίλου και Μάριο Χαραλάμπους να πάρουν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας σε αυτή την τελική ευθεία της φάσης των μπαράζ, προσπαθώντας να εκπληρώσει το στόχο της παραμονής στην Α΄ κατηγορία η ομάδα των Πολεμιδιών.

Η διοίκηση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, έτρεξε τις τελευταίες μέρες και πλήρωσε άπαντες τον μήνα Φεβρουάριο, ενώ μετά τη Σαββατιάτικη προπόνηση η αποστολή της Καρμιώτισσας κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Λάρνακας ενόψει της σημερινής αναμέτρησης η ώρα 18:00 στο «Αμμόχωστος» απέναντι στον Οθέλλο Αθηαίνου για την 4η αγωνιστική του β΄ ομίλου.

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Καρμιώτισσας βρίσκεται από χθες στην Λάρνακα όπου στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον Οθέλλο. Μπορεί ο Οθέλλος να βρίσκεται σε πιο μειονεκτική θέση από την Καρμιωτισσα όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει υποτίμηση.

Στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με ασπίδα τους 7 βαθμούς που υπάρχουν διαφορά, η προσπάθεια είναι να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά.

Στα αποδυτήρια της ομάδας, ο πρόεδρος απαγόρευσε σε όλους να σκέφτονται ή να μιλούν για υποβιβασμό. Ο νέος προπονητής της ομάδας μίλησε με όλους τους παίκτες προσωπικά χθες βράδυ και τους ανέφερε τι ζητά στο σημερινό παιχνίδι από όλους. Υπάρχει εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και ανυπομονούν για τον απογευματινό αγώνα.

Ο πρόεδρος Δημοσθένους είναι κοντά σε όλη την ομάδα και θα γευματίσει μαζί τους, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη του προς όλους. Νιώθει αισιόδοξος και με μια πιθανή νίκη, θα τους δώσει αυτά που τους υποσχέθηκε» αναφέρει σημερινό δελτίο τύπου της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.



gazzeta.gr