Όπως είπε στο MEGA ο κος Γιάννης, όλη η γειτονιά είναι αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του γείτονά τους, ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο άνδρας τους έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές και τους έχει απειλήσει με όπλο, ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ψυχικά προβλήματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν επιδεινωθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα όταν βγαίνουμε από το σπίτι να ζούμε με το άγχος», είπε ο κος Γιάννης.

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2022 ο άνδρας απείλησε τη σύζυγο του κου Γιάννη με όπλο και μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξίφη, τόξο, ακόμα και βαλλίστρα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως κατήγγειλε ο κος Γιάννης, η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει, καθώς την Κυριακή καθώς πήγαινε τον σκύλο του βόλτα είδε τον γείτονά του να μπαίνει στο σπίτι με σιδηρολοστό. Όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει, ο άνδρας του επιτέθηκε και τον χτύπησε στα χέρια, αλλά χτύπησε και τη σύζυγό του στο πρόσωπο με μία πέτρα.

«Κυκλοφορεί με όπλο, γιατί την Κυριακή που έγινε η πάλη μεταξύ μας έπεσε σφαίρα. Όταν μπήκε ο αστυνομικός μέσα, την μάζεψε, την πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και πρόκειται για 9ρι όπλο», δήλωσε.

Το ζευγάρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του γείτονά του.megatv.com