Ο Χάρι Κέιν μελέτησε τον Ντάβιντ Ραγιά και… υποχρέωσε τον εαυτό του να αλλάξει απέναντι στην Άρσεναλ τον τρόπο με τον οποίο εκτελεί τα πέναλτι όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά το παιχνίδι της Μπάγερν στο Λονδίνο.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπάγερν στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ. Οι Βαυαροί κατάφεραν να φύγουν με τη σημαντική ισοπαλία (2-2) από την αγγλική πρωτεύουσα έχοντας μπροστά τους την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο τους στη μεγάλη ρεβάνς του Μονάχου.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Χάρι Κέιν λόγω φυσικά και της προϊστορίας του με την Τότεναμ, τη μεγάλη αντίπαλο της Άρσεναλ. Ο Άγγλος φορ κατάφερε να πληγώσει για ακόμη μια φορά τους «κανονιέρηδες» ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 2-1. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, χρειάστηκε να… διαβάσει και να μελετήσει τον Ντάβιντ Ραγιά πριν από το παιχνίδι, κάτι που τον δικαίωσε.

Ο Άγγλος μελέτησε τα πέναλτι που αντιμετώπισε ο Ισπανός τερματοφύλακας απέναντι στην Πόρτο και παρατήρησε ότι πέφτει ένα… τσακ πριν την εκτέλεση. Αυτό τον οδήγησε και στο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εκτελεί τα πέναλτι, καθώς όπως φάνηκε ο Κέιν επιβράδυνε λίγο πριν φτάσει στην μπάλα, βλέποντας τον Ραγιά να έχει ήδη επιλέξει την πλευρά του.

«Έκανα μια μελέτη από τα πέναλτι του απέναντι στην Πόρτο. Είδα ότι διαλέγει νωρίς την πλευρά που θα πέσει και για αυτό χρειάστηκε να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο εκτελώ τα πέναλτι. Ήταν ευχάριστο που τον είδα να πέφτει νωρίτερα καθώς το έκανε πιο εύκολο για εμένα», δήλωσε ο Κέιν μετά το τέλος της αναμέτρησης.



gazzeta.gr