«Προσβλητικό να λένε ότι μοντάραμε τα ηχητικά» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του, υπογραμμίζοντας ότι το υλικό έφτασε ακέραιο στη Δικαιοσύνη και δε γίνεται καμία προσπάθεια συγκάλυψη της υπόθεσης.

Βαριά προσβλητικό χαρακτήρισε τα περί μονταζιέρας, ενώ τόνισε ότι το υλικό με τις συνομιλίες στα Τέμπη έφρασε ακέραιο στη Δικαιοσύνη χωρίς καμία κυβερνητικά ανάμιξη.

Ο πρωθυπουργός έδωσε απαντήσεις και για το μπάζωμα στο σημείο του δυστυχήματος.

Ερωτήματα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη διατύπωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στο Περιστέρι, όπου παρουσιάστηκαν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και 25 υποψήφιοι για το χρίσμα των Ευρωεκλογών.

«Ήξερε ή δεν ήξερε για το μπάζωμα πριν γίνει; Ναι, ή όχι; Ποιος έχει τη δύναμη να παραγγέλνει μπάζωμα και αυτό να γίνεται την ίδια στιγμή; Ήξερε ή δεν ήξερε για την μονταζιέρα την ίδια νύχτα του εγκλήματος;», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η τοποθέτηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Για πρώτη φορά, από το Φόρουμ των Δελφών, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, τοποθετήθηκε δημόσια για την τραγωδία των Τεμπών.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέψευσε ότι παρέπεμψε τους συγγενείς των νεκρών στην Εκκλησία για να απαλύνουν τον πόνο τους.

Την πόρτα του εφέτη ανακριτή περνούν συνεχώς συγγενείς θυμάτων για συμπληρωματικές καταθέσεις, που εντάσσονται στην κύρια δικογραφία.



megatv.com