Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε στην Αγγλία για τα όσα βίωσε στην Αίγυπτο ως αρχιδιαιτητής, υπογραμμίζοντας ότι μεταξύ άλλων είχαν ειπωθεί ψέματα ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Στο Podcast του Άγγλου δημοσιογράφου Μπεν Χιθ μίλησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο πρώην αρχιδιαιτητής της Super League, αναφέρθηκε στα προβλήματα που συνάντησε στην αντίστοιχη θέση στην Αίγυπτο, υπογραμμίζοντας ότι είχαν ειπωθεί ψέματα ότι ε;iναι ομοφυλόφιλος για να τον προσβάλλουν.

«Υπήρχαν πολλές δυσκολίες στην Αίγυπτο. Ενα από αυτά ήταν το οικονομικό κραχ του δολαρίου. Υπήρχαν πολλά πράγματα που ήταν δύσκολα και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ζαμαλέκ, έκανε μια δήλωση ότι είμαι ομοφυλόφιλος, κάτι που ήταν αρκετά προσβλητικό στην Αίγυπτο και αρκετά ασεβές – ειδικά όταν έχω οικογένεια. Αλλά ήξερε ότι αυτή η λέξη είναι αρκετά προσβλητική στην Αίγυπτο», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ.

Επίσης ρωτήθηκε από τον Χιθ εάν ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ το είπε επίτηδες λόγω της αντίδρασης που θα προκαλούσε, με τον Κλάτενμπεργκ να τονίζει: «Ναι και υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα, δεν είχα λάβε τον μισθό μου και επίσης δυσκολευόμουν να ζήσω στην Αίγυπτο. Οι Αιγύπτιοι είναι υπέροχοι, αλλά όταν ζεις στην Ισπανία, την Ελλάδα ή την Αγγλία υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί σε αυτές τις χώρες. Στην Αίγυπτο είναι δύσκολο να οδηγείς γιατί οδηγούν εντελώς διαφορετικά από οπουδήποτε στην Ευρώπη. Δεν μπορείς να πας από το Α στο Β, δεν μπορείς να πας σε ένα εμπορικό κέντρο, ζούσα σε ξενοδοχείο. Ειδικά με τον μισθό που έπαιρνα, ήμουν δυσαρεστημένος. Ο μισθός μου καθυστέρησε, ήταν μια εύκολη απόφαση.



gazzeta.gr