Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το 500άρι τουρνουά Cinch Championships με τον Νο1 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ, που κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση, να αγωνίζεται στον 1ο γύρο με παίκτη από τα προκριματικά. 

Το μονοπάτι του Ισπανού, που επιστρέφει στη δράση μετά από τον ημιτελικό του Roland Garros απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν είναι εύκολο καθώς σε περίπτωση πρόκρισης στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του συμπατριώτη του, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα που αγωνίζεται κόντρα στον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα. 

Από εκεί και πέρα (σε πιθανή πρόκριση) στα προημιτελικά υποψήφιοι αντίπαλοι είναι ο κάτοχος του τίτλου, Ματεό Μπερετίνι, με τον ντεφορμέ Ιταλό να έχει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον ημιφιναλίστ του Libema Open, αλλά και φαβορί για να φτάσει στην 8άδα, τον Φιλανδό Έμιλ Ρουσουβόρι που την εβδομάδα που μας πέρασε απέκλεισε τον Γιανίκ Σίνερ. 

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Αλκαράθ αναμένεται να αντιμετωπίσει τον ημιφιναλίστ του περσινού Wimbledon, Κάμερον Νόρι, ενώ μεγάλη πιθανότητα είναι να βρει απέναντί του και τον Αμερικανό και φιναλίστ του Boss Open αυτής της εβδομάδας, Φράνσις Τιάφο. 

Στο κάτω μέρος του ταμπλό δεσπόζει το όνομα του Χόλγκερ Ρούνε, που κάνει κι αυτός ντεμπούτο στο τουρνουά, αλλά και στην grass season, με τον Δανό και Νο2 του ταμπλό, να παίζει στον 1ο γύρο κόντρα στον επικίνδυνο Αμερικανό σέρβερ, Μαξίμ Κρεσί. 

Σε περίπτωσης πρόκρισης ο Δανός θα παίξει στον 2ο γύρο κόντρα είτε στον Γάλλο Ούγκο Αμπέρ, είτε στον Βρετανό Ράιαν Πένιστον δύο παίκτες αρκετά υπολογίσιμους στο γρασίδι. 

Στα προημιτελικά λογικά θα βρει τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι, ενώ παίζει και το όνομα του ανερχόμενου Αμερικανού Μπεν Σέλτον, ενώ στα ημιτελικά και σε περίπτωση που φτάσει μέχρι εκεί υποψήφιοι αντίπαλοι για τον Ρούνε είναι ο Αυστραλός Άλεξ ντε Μινόρ, που στην πρεμιέρα παίζει με τον Άντι Μάρεϊ, αλλά και ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτς. 

Η κλήρωση του Cinch Championships




tennis24.gr