Δημοσιεύτηκε το κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αναφορικά με τη σημερινή (4/7) συνάντηση για το θέμα της μετακίνησης φιλάθλων.

Συνάντηση αναφορικά με το ζήτημα της μετακίνησης φιλάθλων στο νέο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας είχαν σήμερα (4/7) η ΚΟΠ και το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως της Κύπρου.

Έπειτα από τη συνάντηση, εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο τύπου:

Σήμερα 4 Ιουλίου έγινε η προγραμματισθείσα συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως μεταξύ του αρμόδιου Υπουργού κ. Μάριου Χαρτσιώτη και του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Γιώργου Κούμα, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου, του Προέδρου του ΚΟΑ Γιάννη Ιωάννου και λειτουργών, σε σχέση με την μετακίνηση φιλάθλων.

Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, έγινε μια χρήσιμη και γόνιμη συζήτηση όπου η κάθε πλευρά είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τα δικά της επιχειρήματα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ ανέλαβε να ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σε σχέση με τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση της αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.



gazzeta.gr