Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για θανατηφόρο σωματική βλάβη αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς ώρες μετά την απολογία τους.

Από την νεκροψία που διενεργήθηκε δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις ή τραύματα που να αφορούν σε ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από ανακοπή.

Η οικογένεια του νέου υποστηρίζει ότι ήταν αθλητής και έκανε συχνά καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει πως υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ότι ο ναυαγοσώστης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού λίγη ώρα πριν ξεψυχήσει.

«Υπάρχουν βίντεο ότι τον έχουν χτυπήσει ένας από τους πέντε τον έχουν χτυπήσει τώρα ο ιατροδικαστής λέει έχει πρόβλημα καρδιάς που εμείς δεν ξέρουμε τίποτα από αυτά, δηλαδή πως είναι ναυαγοσώστης ενώ έχει πρόβλημα με την καρδιά», δήλωσε ξάδελφος του 20χρονου ναυαγοσώστη.

Το τί προηγήθηκε της συμπλοκής στην πλατεία του χωριού, ακόμα διερευνάται από τις Αρχές.

«Ήταν μοναχοπαίδι χωρίς πατέρα και άφησε την αδελφή μου μόνη της τώρα. Έκανε τόσο μεγάλη προσπάθεια να τον μεγαλώσει και στα είκοσι του, στην καλύτερη ηλικία, μας τον πήραν μακριά», είπε συγγενής του 20χρονου ναυαγοσώστη.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες στις Καλύβες πολλοί από τους οποίους είδαν μπροστά στα μάτια τους τον 20χρονο να καταρρέει ,κατέθεσαν στην εισαγγελία υπόμνημα με το οποίο ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.



megatv.com