Ανατριχίλα προκαλούν οι διάλογοι που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μεταξύ ενός επιχειρηματία στην Κρήτη και του Παλαιστίνιου υπαλλήλου του, τον οποίο προσέλαβε για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του Ισραηλινού συνεταίρου του και της 39χρονης εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των παιδιών του.

Τι συνέβη

Το πρωί της 11ης Ιουνίου ο 37χρονος Ισραηλινός μαζί με μια 39χρονη Ελληνίδα, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν πως ο εν διαστάσει σύζυγος της 39χρονης, έχει βάλει πληρωμένο δολοφόνο με σκοπό να τους εκτελέσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, προκειμένου οι κατηγορούμενοι να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους, είχαν στρατολογήσει έναν άνδρα ηλικίας 24 ετών από την Παλαιστίνη και υπάλληλο του επιχειρηματία, η επιχείρηση του οποίου εδρεύει στην Κρήτη.

Η σύζυγος του επιχειρηματία, σύμφωνα με την καταγγελία, ανέφερε πως είχε πέσει στο παρελθόν θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, όχι μόνο είχε βρει τον εκτελεστή του συμβολαίου θανάτου των δύο ανθρώπων αλλά είχε βρει και τον τρόπο με τον οποίο θα «εξαφάνιζε» τις σορούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα γινόταν με οξύ σε έναν λάκκο που είχε ξεκινήσει να σκάβει για να «τσιμεντώσει» τα δύο σώματα, και μάλιστα είχε βρει και το άλλοθι του ανθρώπου, που θα εκτελούσε το συμβόλαιο θανάτου.

Ο Παλαιστίνιος, σκεπτόμενος ότι δεν μπορεί να προβεί σε αυτή την ενέργεια, αντέδρασε, όμως οι 3 άνδρες, ο 40χρονος επιχειρηματίας μαζί με τον κουμπάρο και έναν φίλο και συχωριανό τους, που ήθελα να εκτελέσουν αυτό το συμβόλαιο θανάτου, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, κόλλησαν στον Παλαιστίνιο ένα καλάσνικοφ στο μέτωπο, και ο Παλαιστίνιος δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να δεχθεί την πρόταση για το συμβόλαιο θανάτου.

Πώς απετράπη το δολοφονικό σχέδιο

Ο Παλαιστίνιος πήγε και αποκάλυψε στην εν διαστάσει σύζυγο του επιχειρηματία και τον Ισραηλινό συνέταιρό του, το σχέδιό εκτέλεσης, ωστόσο οι ίδιοι δεν τον πίστεψαν στην αρχή.

Έτσι, ο Παλαιστίνιος, αποφασισμένος να πει την αλήθεια, μπήκε μέσα στο σπίτι, μάζεψε ψηφιακό υλικό και αυτό αναμένεται να παραδοθεί στην αστυνομία και στις ανακριτικές Αρχές.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα την  Δευτέρα ενώ σήμερα θα καταθέσουν η 39χρονη και ο 37χρνοςο Ισραηλινός.



megatv.com