Σε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα του Sky Sport προχώρησε ο Νικ Κύργιος, λίγο μετά την πρεμιέρα του στο Boss Open, κατά την οποία και ηττήθηκε από τον Γιμπίνγκ Γου με 7-5, 6-3 και αποκλείστηκε πρόωρα.

Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός αναφέρθηκε κατά βάση στον Νόβακ Τζόκοβιτς, και στο μοναδικό επίτευγμα των 23 Grand Slam, του ευχήθηκε ακόμα περισσότερες επιτυχίες, ενώ σε ερώτηση για το ποιος μπορεί να τον σταματήσει απάντησε πως μόνο αυτός μπορεί.

“Ελπίζω να φτάσει τα 30 Grand Slam, θα με κάνει να φαίνομαι καλύτερος μετά τον χαμένο τελικό στο Wimbledon. Είναι ένα φοβερό επίτευγμα. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει και τι σημαίνει γι’ αυτόν.

“Έχει χάσει προφανώς και κάποια Major, δεν μπορούσε να ταξιδέψει σε κάποιες χώρες κάποιες φορές, οπότε θα μπορούσε να έχει ήδη 25-26 Slams. Ο κόσμος πιστεύει πως ίσως χαλαρώσει λίγο τώρα, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσει περισσότερα, οπότε ελπίζω να φτάσει στα 28-30”.

Σχετικά με το αν μπορεί κάποιος να τον σταματήσει στο Wimbledon, ο Κύργιος απάντησε: “Κανείς. Αν δεν είμαι εγώ, τότε κανείς.”






tennis24.gr