Αισιόδοξος για τον Ολυμπιακό και την αντίδραση μετά την ήττα από τη Βαλένθια είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τους «ερυθρολεύκους» να ψάχνουν νίκη στις έδρες των Βίρτους και Βιλερμπάν για τη διπλή αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη δική του αντίδραση μετά την ήττα από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θεωρεί ότι αυτή μπορεί να έρθει στη διπλή αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για Ιταλία όπου και θα αντιμετωπίσουν τη Βίρτους (19/12 – 21:30), τρεις μέρες προτού κοντραριστούν με τη Βιλερμπάν (22/12 – 20:45) στη Γαλλία.

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη

«Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση μετά την ήττα στην έδρα μας από τη Βαλένθια. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν δείξαμε καθόλου σωστό πρόσωπο. Από εκεί και πέρα ξεκινάει μια καινούρια, δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι θα βγάλουμε αντίδραση και θα είμαστε αυτοί που πρέπει.

Η Μπολόνια είναι μια ομάδα αρκετά σκληρή που παίζει πολύ καλά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις βάσεις και την ποιότητα να κερδίσουμε».



gazzeta.gr