Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μιλώντας για την πορεία του στα παρκέ του ΝΒΑ μίλησε και για τον λόγο που δεν εμφανίστηκε ποτέ στις λίστες του διαγωνισμού καρφωμάτων.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ολοκλήρωσε την 20η σεζόν της καριέρας του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και με μία αναδρομή στα παιχνίδια του μέσα στα χρόνια μπορεί κανείς να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων την αθλητικότητά του.

Όσα εντυπωσιακά καρφώματα και αν έχει κάνει δίνοντας μοναδικά highlights και όσες παρουσίες και αν μετρά σε All Star Weekends, δεν έχει δώσει ποτέ το «παρών» στον αντίστοιχο διαγωνισμό του μαγικού Σαββατοκύριακου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Bally Sports μίλησε σχετικά με την απόφασή του να μείνει μακριά από τους διαγωνισμούς καρφωμάτων.

Συγκεκριμένα, είπε στον Μπράντον Ρόμπινσον πως «Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι που ήθελα να πετύχω στην καριέρα μου. Δεν είναι στόχος μου και ποτέ δεν ήταν το να κερδίσω τον διαγωνισμό καρφωμάτων μπαίνοντας στο ΝΒΑ, ξέρεις… Το να μπω σε NBA All-Star Team, να γίνω ο MVP του πρωταθλήματος, να κερδίσω το Defensive Player of the Year, το δαχτυλίδι… Αυτοί ήταν μερικοί στόχοι μου. Ο διαγωνισμός καρφωμάτων δεν ήταν ποτέ στόχος μου, οπότε δεν ήταν κάτι για το οποίο είχα πολύ πάθος»



gazzeta.gr