Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμπεριφερθεί στον Μπρόνι σαν γιο του όσο είναι στους Λέικερς αλλά σαν έναν ακόμα συμπαίκτη του.

Ο ΛεΜπρόν και ο Μπρόνι Τζέιμς είναι πλέον συμπαίκτες. Για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA πατέρας και γιος αγωνίζονται ταυτόχρονα στην ίδια ομάδα. Παρά αυτή την οικογενειακή σχέση ωστόσο, ο «Βασιλιάς» ήταν ξεκάθαρος ως προς το πως θα αντιμετωπίσει το νέο απόκτημα των Λος Άντζελες Λέικερς, θεωρώντας τον ως έναν ακόμη συμπαίκτη του και τίποτα παραπάνω, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο today.

«Δεν θα υπάρχουν διευκολύνσεις»

«Θα δουλέψει όπως με κάθε άλλο συμπαίκτη μου. Θα τον θεωρώ υπεύθυνο όπως και θα πρέπει να κάνει και εκείνος για εμένα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μπορώ να διαχωρίσω τον ρόλο του πατέρα από αυτόν του συμπαίκτη. Νομίζω ότι συνεχίζει να μαθαίνει και ελπίζω ότι θα μπορέσει και εκείνος να διαχωρίσει τον ρόλο του γιου από αυτόν του συμπαίκτη.

Έχουμε έναν κοινό στόχο στο παρκέ και αυτός είναι να νικάμε και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Οπότε λογικά θα έχω θέσει μεγάλα στάνταρ για αυτόν καθώς θέλω να γίνει σπουδαίος. Θέλω να γίνει όσο σπουδαίος μπορεί να γίνει.

Στο τέλος της ημέρας, δεν θα υπάρχουν διευκολύνσεις, αυτό θα είναι σίγουρο. Δεν κρατώ χαμηλά στάνταρ όταν έχει να κάνει με το μπάσκετ και κάποιον που είναι μαζί μου καθημερινά.

Είναι λογικά το μεγαλύτερο επίτευγμά μου όταν έχει να κάνει με το μπάσκετ. Τα έχω καταφέρει όλα ατομικά αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα το οποίο θα μπορέσει να ξεπεράσει το να είμαι στο ίδιο παρκέ με τον γιο μου. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί».



gazzeta.gr