Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τρεις επιβαίνοντες. Άλλοι δύο κατάφεραν να βγουν μόνοι τους. Όλοι από 22 έως 26 ετών. Η σύγκρουση με το ασημί αυτοκίνητο ήταν σφοδρή και η οδηγός του οχήματος, 61 ετών, χρειάστηκε κι εκείνη να απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες.

Το χρονικό

Ήταν πέντε τα ξημερώματα όταν έγινε η μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων στην περιοχή της Κηφισιάς, στη συμβολή της Κηφισίας με τη Δηληγιάννη.

Το ένα αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Νέα Ερυθραία, το άλλο στο αντίθετο ρεύμα. Για άγνωστο λόγο, ο ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο και τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με το ένα όχημα στο οποίο επέβαινε η παρέα των νεαρών, να έχει ξηλώσει ένα φωτεινό σηματοδότη και να έχει καρφωθεί σε βενζινάδικο, και με το άλλο όχημα να έχει καταλήξει πάνω σε πινακίδα σήμανσης.

Τα ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και με κομμένη ανάσα περαστικοί έβλεπαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού από 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και όπως έγινε γνωστό κανείς δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Πετρούπολη

Χθες στην Πετρούπολη σημειώθηκε άλλο ένα σοκαριστικό τροχαίο. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονη, παραβίασε πινακίδα stop και έπεσε πάνω σε δύο μηχανές στις οποίες επέβαιναν 4 αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο Αντώνης Μορφονιός, εξιδεικευμένος σύμβουλος τροχαίων ατυχημάτων τόνισε: «H ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε μία τρομακτική αύξηση της τάξεως του 28% σε σχέση με την περσινή χρονιά και αυτό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλους».

Η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση και η κατανάλωση αλκοόλ έχουν οδηγήσει στην αύξηση των τροχαίων σύμφωνα με τους ειδικούς.

megatv.com