Ο μέσος της ΑΕΚ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μίλησε στην Αυστρία για τη μεταγραφή του στην Ένωση, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μιλώντας στην αυστριακή Kronen Zeitung εξέφρασε τον ενθουσιασμό του με την OPAP Arena: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι μία από τις καλύτερες που έχω βιώσει ποτέ. Οι οπαδοί είναι ξεχωριστοί», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως η διαχείριση του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής του, αλλά και τη θέση στην οποία τον χρησιμοποιεί είναι σωστή.

«Ο Αλμέιδα έκανε ακριβώς το σωστό. Δεν έπαιζα τελευταία πολύ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Εδώ μπορώ να αγωνίζομαι ξανά ως οκτάρι. Αισθάνομαι πιο άνετα σε αυτή τη θέση», ανέφερε ο Κροάτης μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος έπειτα αναγνώρισε και ότι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς τον έχει βοηθήσει να εγκλιματιστεί στην Αθήνα: «Ο Στάνκοβιτς μου είπε διάφορα πράγματα και με διευκόλυνε στο ξεκίνημα. Συνεπώς μπορώ να επικεντρωθώ απόλυτα στο ποδόσφαιρο και να παλέψω για τη θέση μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει επιλέξει την Εθνική Κροατίας εφόσον κληθεί κάποια στιγμή: «Το έχω συζητήσει εδώ και αρκετό καιρό με τους φίλους μου και την οικογένειά μου και στο τέλος άκουσα την καρδιά μου. Δεδομένα θέλω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο μαζί με αυτή τη χρυσή γενιά γύρω από τον Λούκα Μόντριτς και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα την Κροατία. Και η Αυστρία μου έδωσε πολλά. Μεγάλωσα εκεί, ωρίμασα ως παίκτης στη Ζανκτ Πέλτεν και στη Ραπίντ Βιέννης και είμαι ευγνώμων».

Τέλος, υπογράμμισε ότι ενόψει της έναρξης των play off, ο στόχος της ΑΕΚ δεν είναι άλλος από το να επαναλάβει την κατάκτηση του τίτλου: «Στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε όλους, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».



gazzeta.gr