Ο Φαμπίνιο δεν αναχώρησε με την αποστολή της Λίβερπουλ για προετοιμασία, αφού δέχθηκε την πρόταση της Αλ Νασρ και γίνονται διαπραγματεύσεις για την πώλησή του.

Η Λίβερπουλ αναχώρησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Γερμανία, αλλά ο Φαμπίνιο δεν βρέθηκε ανάμεσα σε εκείνους που ταξίδεψαν εκεί και ο λόγος είναι η πρόταση που έχει δεχθεί από την Αλ Νασρ, η οποία αναμένεται να προσφέρει 47 εκατ. ευρώ στους «Ρεντς» για να τον παραχωρήσουν. Αντίθετα, κανονικά ταξίδεψε ο Τζόρνταν Χέντερσον, παρά τη συμφωνία του με την Αλ Ετιφάκ.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με την Λίβερπουλ, έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει η ομάδα από την Σαουδική Αραβία και τώρα θα περιμένει να δει την έκβαση των συζητήσεων των «Ρεντς» με την Αλ Νασρ.

Πάντως στο ενδεχόμενο που τελικά πουληθεί ο Φαμπίνιο, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη καταρτίσει μία λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, η οποία αποτελεί από τους Ρομέο Λάβια, Σοφιάν Άμραμπατ, Ράιαν Χράφενμπερχς και Κάλβιν Φίλιπς, όχι απαραίτητα με σειρά προτεραιότητας. Ο Μόισες Καϊσέδο δεν είναι ανάμεσα σ’ αυτές, γιατί θεωρείται πως θα κλείσει στην Τσέλσι.





gazzeta.gr