Πιο έτοιμος από ποτέ έδειξε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Αλκαράθ, που θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon την Κυριακή (16/7), για να διατηρήσει το No1 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και για να βάλει ένα στοπ στο αδιανόητο σερί νικών του Σέρβο σε Grand Slam διοργανώσεις.

Ο Ισπανός δήλωσε πως είναι γι’ αυτόν όνειρο να φτάνει τόσο ψηλά στο ιστορικότερο Major, μίλησε για το τι έπρεπε να κάνει ώστε να επιβληθεί του Μεντβέντεφ χθες, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

“Ήταν ένα όνειρο για μένα, να παίξω έναν ημιτελικό εδώ, και τώρα να παίξω έναν τελικό εδώ στο Wimbledon, δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα απολαύσω αυτή την καταπληκτική στιγμή”.

“Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να κλείσω το ματς. Έπρεπε να είμαι πραγματικά πολύ συγκεντρωμένος. Ο Μεντβέντεφ το πάλεψε μέχρι την τελευταία μπάλα. Είναι ένας καταπληκτικός μαχητής”.

“Έπρεπε να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή και να παίξω επιθετικά. Να είμαι ο εαυτός μου όλη την ώρα και νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί για να κλείσει ο αγώνας”.

Σχετικά με τον τελικό κόντρα στον Τζόκοβιτς, είπε: “Απίστευτο να παίζεις στον τελικό κόντρα σε έναν θρύλο του αθλήματος. Θα είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και απίστευτα δύσκολο”.

“Πιστεύω στον εαυτό μου και θα πιστεύω ότι μπορώ να τον νικήσω εδώ. Δεν έχει χάσει σε αυτό το γήπεδο από το 2013, οπότε θα είναι μια πραγματικά δύσκολη πρόκληση για μένα”.

“Ονειρεύομαι από τότε που άρχισα να παίζω για να παίξω έναν τελικό εδώ και είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο να παίζω κόντρα στον Νόβακ. Είναι τελικός. Δεν υπάρχει χρόνος να φοβάσαι, να κουραστείς. Θα το κυνηγήσω”.




tennis24.gr