Μπορεί να βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στροφή του Barcelona Open, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το Madrid Open το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23 Απριλίου – 5 Μαΐου. 

Η κλήρωση του 2ου ATP Masters 1000 στην clay season, θα γίνει σε δύο δόσεις, καθώς την Κυριακή στις 19:00 GR θα διεξαχθεί η κλήρωση των γυναικών, με την Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνει το πιθανό μονοπάτι της στο τουρνουά, ενώ την Δευτέρα στις 12:00 GR θα γίνει η κλήρωση για τους άνδρες και τους πιθανούς αντιπάλους του Στέφανου Τσιτσιπά. 

Για την ώρα στο entry list, τόσο στο ταμπλό των ανδρών, όσο και σε αυτό των γυναικών, υπάρχουν όλα τα μεγάλα ονόματα, αναμέσα σε αυτά και των δύο Ισπανών, Κάρλος Αλκαράθ και Ράφα Ναδάλ (θα συμμετάσχει με protected ranking), αν και οι δύο έχουν δηλώσει αμφίβολοι.

Για την Μαρία Σάκκαρη αυτή θα είναι η 6η συμμετοχή της στο τουρνουά με την καλύτερη πορεία της να σημειώνεται την περσινή σεζόν όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό σταματώντας πάνω στην μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, Αρίνα Σαμπαλένκα. 

Τις 6 παρουσίες θα φτάσει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την κορυφαία του στιγμή να είναι αναμφίβολα ο τελικός του 2019, κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και μετά τον επικό ημιτελικό απέναντι στον Ράφα Ναδάλ, ενώ έφτασε και στα ημιτελικά το 2022, όπου ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Πέρσι ο Έλληνας τενίστας είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, σταματώντας πάνω στον Γερμανό και μετέπειτα φιναλίστ του τουρνουά, Γιαν Λέναρντ Στρουφ. 



tennis24.gr