Ο Τζακ Ντρέιπερ βγήκε νικητής από την δραματική αναμέτρηση με τον Θανάση Κοκκινάκη, με τον  Βρετανό να επικρατεί με 6-3, 3-6, 7-5 μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 2ο γύρο του Madrid Open. 

Ο Ντρέιπερ τελείωσε τον αγώνα έχοντας 67% περασμένα πρώτα service, κερδίζοντας το 81% των πόντων (43/53) και το 58% στο δεύτερο (15/26), ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις 4 ευκαιρίες για break. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ντρέιπερ να βρίσκει γρήγορο break (2-0), το οποίο και εξαργύρωσε παίρνοντας προβάδισμα με 3-0, 4-1 και 5-2 στη συνέχεια και κρατώντας εύκολα το service του (παραχώρησε μόλις έναν πόντο πίσω από το πρώτο service) έφτασε εύκολα στο 6-3 και το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος ήταν η σειρά του Κοκκινάκη να σερβίρει εξαιρετικά και χάνοντας συνολικά μόλις 4 πόντους από το service του, φτάνοντας παράλληλα σε break στο 6ο game (4-2), έφτασε στην ισοφάριση με δύσκολο hold στο τέλος κάνοντας το 6-3 και το 1-1. 

Στο decider set οι δύο παίκτες σέρβιραν με εξαιρετικά ποσοστά, με τον Κοκκινάκη να χάνει την ευκαιρία να φτάσει σε break στο 7ο game, καθώς ο Ντρέιπερ το έσβησε διατηρώντας το προβάδισμα (4-3). 

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει σε εκείνο το σημείο ο Κοκκινάκης το έκανε στο καθοριστικό 12ο game ο Ντρέιπερ εκμεταλλευόμενος το μοναδικό break-point, match-point στο ματς και με 7-5 σφράγισε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο εκεί όπου τον περιμένει ο Χούμπερτ Χουρκάτς. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)





tennis24.gr