Στέφανος Τσιτσιπάς και Φελιθιάνο Λόπεζ ηττήθηκαν από τους Νο1 του ταμπλό και πρωταθλητές του Miami Open, Γκονζάλεζ/Ροζέρ Βασελάν με 6-4, 6-4 για τον 1ο γύρο των διπλών στο 250άρι τουρνουά της Μαγιόρκα. 

Γκονζάλεζ και Ροζέρ Βασελάν έκαναν εξαιρετική δουλειά από τη θέση του service παραχωρώντας μόλις δύο πόντους πίσω από το πρώτο (31/33), ενώ χρειάστηκαν δύο break ένα σε κάθε set για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά. 

Αυτή ήταν η 7η ήττα σε 10 αγώνες στα διπλά φέτος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος μετράει και 3 νίκες δύο με τον αδερφό του Πέτρο (Australian Open, Monte Carlo) και μια με τον Γάλλο Νίκολας Μαχούτ (Barcelona Open), ωστόσο να σημειωθεί ότι οι 6 από αυτές προήλθαν από διπλίστες που βρίσκονται στο Top-10 του κόσμου. 

Το ενδιαφέρον τόσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, όσο και για τον Φελιθιάνο Λόπεζ στρέφεται στα μονά με τον Έλληνα τενίστρια και κάτοχο του τίτλου να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, τον Γερμανό Γιανίκ Χάνφμαν, ενώ ο Λόπεζ (στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του) θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Αυστραλό Μαχ Πουρσέλ. 

MALLORCA CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)




tennis24.gr