Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην κακή συνήθεια του Άρη στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην Αθήνα καθώς τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την ΑΕΚ έκανε σοβαρά λάθη και δέχθηκε γρήγορα γκολ.

Μιλώντας στην COSMOTE TV, ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε αρχικά για το αν η ομάδα του καθυστέρησε να μπει στο γήπεδο. «Όταν δεν μπαίνεις καλά και δέχεσαι δύο γκολ μέσα σε δεκαπέντε λεπτά μετά είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αλλάξεις απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Προφανώς θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε μια εβδομάδα στην έδρα μας αλλά πρέπει να δούμε πώς μπαίνουμε στα πρώτα λεπτά των αγώνων γιατί δεχόμαστε γκολ κι όταν συμβαίνει αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να επιστρέψεις. Κάνουμε την προσπάθειά μας παράλληλα με τη διαχείριση του ρόστερ αλλά τέτοια λάθη απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, τα πληρώνεις».

Εκεί ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες του έχουν αφοσιωθεί στον τελικό του Κυπέλλου. «Η αλήθεια είναι ότι όλοι σκέφτονται τον τελικό αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την προσπάθειά μας, να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται απέναντι σε αντιπάλους οι οποίοι έχουν υψηλό βαθμολογικό κίνητρο καθώς διεκδικούν το Πρωτάθλημα».



gazzeta.gr