Ανατροπή της τελευταίας στιγμής σύμφωνα με τη «Marca», η οποία αποκαλύπτει ότι ο Μπενζεμά αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για να παραμείνει στη Ρεάλ!

Κόντρα στο ρεύμα πάει η «Marca», η οποία με αποκλειστικό της δημοσίευμα ανατρέπει πλήρως τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά!

Τη στιγμή που μια σειρά από Μέσα συμφωνούσαν πως ο Γάλλος πρόκειται να κάνει δεκτή την αστρονομική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, η ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει στροφή 180 μοιρών!

Συγκεκριμένα ο Μπενζεμά αποφάσισε να τηρήσει την αρχική του συμφωνία με τους Μερένγκες και να παραμείνει στον σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2024 στη Μαδρίτη, συμπληρώνοντας έτσι μια γεμάτη 15ετία με τα λευκά της Βασίλισσας.

Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, παρά την δελεαστική πρόταση των Σαουδαράβων ο Μπενζεμά θέλει να αποχωρήσει από την «μπροστινή πόρτα» από τη Ρεάλ και θεωρεί πως έχει ακόμα να προσφέρει στο κορυφαίο επίπεδο.

Πλέον μένει να φανεί αν οι Ισπανοί θα δικαιωθούν με το ανατρεπτικό τους δημοσίευμα, αν και ο Γάλλος είχε φροντίσει ήδη να δώσει ένα μικρό στοιχείο για το μέλλον του τονίζοντας ότι το «το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα».

gazzeta.gr