Ο Άντι Μάρεϊ υπέστη ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο τον περασμένο μήνα στο Miami Open, ωστόσο η αποκατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλά για τον Βρετανό με αποτέλεσμα να αποφύγει την επέμβαση, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του πρώην Νο1 του κόσμου. 

Μία ημέρα μετά από την ήττα κόντρα στον Μάχατς, ο Μάρεϊ είχε επιβεβαιώσει με ανάρτησή του στα social media, τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και ότι με την επιστροφή του θα δει έναν ειδικό για να διαπίστωση το μέγεθος του τραυματισμού. 

Όμως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, ο Βρετανός αισθάνεται πολύ καλύτερα και σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις προκειμένου να προλάβει το τουρνουά στο Queen’s όπου και έχει δηλωθεί και θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου.

“Η τελευταία ενημέρωση από τον Άντι είναι ότι εκτός από της ειδικής μπότας που φοράει, δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο.”, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Μάρεϊ. “Η αποκατάστασή του πηγαίνει καλά και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στο court για προπονήσεις. Για την ώρα δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.”



tennis24.gr