Το Μαρούσι πήρε τη σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα και την οποία αφιέρωσε στον Χρήστο Ιορδάνου που έχασε πρόσφατα τον πατέρα του.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, το Μαρούσι υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Πάτρας στο πρώτο ντέρμπι για την παραμονή στην κατηγορία και κατάφερε να επιβληθεί με 99-73.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές για την ομάδα των βορείων προαστίων, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη νίκη είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη του, Χρήστο Ιορδάνου, ο οποίος έχασε πρόσφατο τον πατέρα του, ενώ για αυτό μίλησε και ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Βετούλας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη μας, τον Χρήστο Ιορδάνου και στη μνήμη του πατέρα του, που χάθηκε. Έχει τα συλλυπητήριά μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατός σαν παιδί και σαν χαρακτήρας. Τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα, γιατί τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Οι δηλώσεις του Νίκου Βετούλα

«Ξεκινώντας δεν θα ήθελα να πω κάτι μπασκετικό. Σίγουρα είναι μια μέρα χαράς για το Μαρούσι μετά από αυτή τη νίκη, αλλά όλος ο οργανισμός θέλει να συλλυπηθεί για το χαμό του πατέρα ενός παίκτη μας, του Χρήστου Ιορδάνου. Αυτές οι ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για αυτό κι εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί του, αλλά σίγουρα ξέρει ότι έχει την υποστήριξη όλης της ομάδας».

gazzeta.gr