Με οικοδεσπότη τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Μαρούσι, Δήμο Στασινόπουλο, έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (3/10) η παρουσίαση της φανέλας με την οποία η ομάδα των βορείων προαστίων επιστρέφει στην Basket League.

Το Μαρούσι θα αγωνιστεί στην Basket League για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια και παρουσίασε τη φανέλα της σεζόν 2023/24 σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο restaurant «GIACOMO», στην Κηφισιά.

Το αποτέλεσμα είναι προϊόν της έναρξης της συνεργασίας με τη φημισμένη ελληνική εταιρία αθλητικών ειδών GSA η οποία δημιούργησε τρεις εμφανίσεις, την κίτρινη, την μαύρη και την λευκή.

Τη GSA εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γεράσιμος Παπασπυράτος και ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Σανιάνος. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης εκπρόσωποι της αθλητικής και δημοτικής ηγεσίας, αλλά και των χορηγών που θα αποτελέσουν τους πολύτιμους «συμπαίκτες» στην ιστορική πρόκληση που έχει μπροστά του το Μαρούσι.

Στο πάνελ κάθισαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χρήστος Γεωργουσόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Φάνης Ταρνατώρος, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας και ο αρχηγός Παύλος Ξύδας.

Παράλληλα με την παρουσίαση, οι 14 παίκτες που αποτελούν αυτή τη στιγμή το ρόστερ, απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπογραμμίζοντας την ανυπομονησία τους να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και την αίσθηση ότι όλοι πλέον αποτελούν μέλος μιας μεγάλης οικογένειας που βρίσκεται στην ίδια σελίδα και που ετοιμάζεται με επίγνωση της δύσκολης αποστολής τους.

Επίσης, τονίστηκε πως ήδη συγχρονίστηκαν τα στελέχη που κατέθεσαν και την ψυχή τους για να επιτύχουν την ιστορική επάνοδο, με τα νέα που προστέθηκαν για να την ενισχύσουν σε όλα τα επίπεδα. Κι επειδή η πράξη έχει ήδη αποδείξει ότι τα τελευταία χρόνια η κατάκτηση της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία δεν ήταν αυτονόητο ότι θα συνδυαστεί με συμμετοχή στη Basket League, υπογραμμίστηκε πόσο καθοριστική ήταν η παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Δήμου Στασινόπουλου.

Ο αρχηγός της ομάδας Παύλος Ξύδας δεν έκρυψε την συγκίνησή του για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, στη δεύτερη παρουσία του στην Ελλάδα μετά τον Παναθηναϊκό, κατέθεσε τις πρώτες του εντυπώσεις από την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο Μαρούσι.

2

Το λόγο πήρε επίσης ο Στέφαν Πένο, που θυμήθηκε το Μαρούσι της Ευρωλίγκας και ότι ο προπονητής που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα ήταν ο Μαρουσιώτης, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θόδωρο Αμπατζόγλου, και ο πρόεδρος των παλαιμάχων Δημήτρης Δημητροκάλης.



gazzeta.gr