Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», ο Λιονέλ Μέσι θα αποδεχθεί την πρόταση-μαμούθ των 400 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ, η οποία φέρεται να «έκλεισε» και τον Σέρχιο Μπουσκέτς ως ελεύθερο για δύο χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι μπορεί το τελευταίο διάστημα για να καταστήσει εφικτή την επιστροφή του στο «Καμπ Νόου». Ο Λιονέλ Μέσι, όμως, δείχνει πως δεν έχει σκοπό να φορέσει ξανά τη μπλαουγκράνα φανέλα κι αντ’ αυτού είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και να υπογράψει στην Αλ Χιλάλ!

Η ισπανική εκπομπή «Chiringuito» μετέδωσε ρεπορτάζ-βόμβα, αναφέροντας πως ο Μέσι και η πλευρά του θα αποδεχθούν την πρόταση-μαμούθ που είχαν στα χέρια τους από τον αραβικό σύλλογο ύψους 450 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο (!), ο οποίος πάει για το βήμα παραπάνω καθώς φέρεται να έφτασε επίσης σε συμφωνία με τον καλό φίλο του Αργεντινού, Σέρχιο Μπουσκέτς για δύο χρόνια!

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή επιβεβαιωμένο από τη μία ή την άλλη μεριά, αλλά το πλάνο της Αλ Χιλάλ να πείσει τον Αργεντινό φέρνοντας μαζί του τρεις πολύ κοντινούς ανθρώπους και (πρώην) συμπαίκτες, μάλλον αποδίδει. Εκτός του Μπουσκέτς, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πρόταση και στον Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος σύμφωνα με το «Chiringuito» πρόκειται να πει επίσης το «ναι» και η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από το αν θα βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπαρτσελόνα για την αποδέσμευσή του καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2024.





gazzeta.gr