Όπως σε όλη τη διάρκεια της σειράς, έτσι και στο Game 5, ο Ντέβιν Μπούκερ δε θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να μην ακολουθεί την αποστολή των Τούρκων.

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται από την πλευρά της για τη σπουδαία αναμέτρηση του ΣΕΦ, το βράδυ της Τρίτης (9/5 – 21:30) απέναντι στον Ολυμπιακό, με φόντο την πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας.

Οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με τον Ντέβιν Μπούκερ να μην καταφέρνει να ξεπεράσει το δικό του στο αριστερό γόνατο. Όπως έκανε γνωστό η Φενέρμπαχτσε, ταξίδεψε δίχως τον Αμερικανό φόργουορντ στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Το μεγάλο ερωτηματικό, βέβαια, παραμένει η χρησιμοποίηση του Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο πολιτογραφημένος Τούρκος γκαρντ μπήκε στη 12άδα του Game 4, όμως ο Δημήτρης Ιτούδης δεν τον χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση και μένει να φανεί αν είναι έτοιμος για να βοηθήσει τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο, με το ΣΕΦ φυσικά να είναι κατάμεστο.



gazzeta.gr