Ο Κλεμάν Μισελέν με ανάρτηση του στο Instagram χαρακτήρισε απατεώνα ποδοσφαιριστή της Ροντέ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από οπαδό της Μπορντό και διακόπηκε το ματς.

Την περασμένη Παρασκευή (2/6) η Μπορντό υποδέχτηκε την Ροντέ σε ματς στο οποίο ήθελε νίκη για να επιστρέψει στη Ligue 1 και οι φιλοξενούμενοι διεκδικούσαν το «διπλό» για να παραμείνουν στη Ligue 2. Στο 22′ ο Μπουαδές άνοιξε το σκορ για την Ροντέ και κατά τους πανηγυρισμούς του ένας οπαδός τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω.

Το ματς διακόπηκε λόγω της επίθεσης στον Γάλλο χαφ και η μοίρα του θα κριθεί στα δικαστήρια. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Να γίνει ξανά ο αγώας, να παιχτεί το ματς αλλά να αφαιρεθούν βαθμοί από τους Γιρονδίνους ή ακόμα και να κατοχυρωθεί το ματς στα χαρτιά στους φιλοξενούμενους.

Ο δανεικός από την ΑΕΚ στην Μπορντό, Κλεμάν Μισελέν με ανάρτηση στα Social Media χαρακτήρισε τον παίκτη που δέχτηκε την επίθεση ως «απατεώνα» και τόνισε πως το ματς πρέπει να πραγματοποιηθεί, ενώ έκανε λόγο για σκάνδαλο.

«Μια στιγμή γιορτής χάλασε από δύο άτομα. Έναν οπαδό που έδωσε την ευκαιρία σε έναν απατεώνα να χαλάσει αυτή τη βραδιά. Πρωτόκολλο διάσεισης που απαιτεί ρεπό; Είμαι σε καλή θέση να γνωρίζω ότι πρόκειται για σκάνδαλο. Ας μας δοθεί η νόμιμη ευκαιρία να παίξουμε ξανά αυτό το παιχνίδι και να τελειώσουμε τη σεζόν», ανέφερε ο Γάλλος δεξιός μπακ.

gazzeta.gr