Ο Ντίνος Μήτογλου αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή (27/8) προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία.

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν ο μεγάλος άτυχος μετά τον τραυματισμό που υπέστη με την Εθνική ομάδα στη Μανίλα καθώς του στερείται το δικαίωμα να λάβει μέρος στο Mundobasket.

Μάλιστα την Κυριακή (27/8) αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα της αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιμος στο τζάμπολ των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού βλέποντας τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στις Φιλιππίνες, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες ενώ σε περίπτωση υποτροπής θα περνούσε την πόρτα του χειρουργείου και θα έμενε εκτός δράσης για τρεις μήνες περίπου.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (25/8) αναμένονται στην Αθήνα ο Εργκίν Αταμάν (19:40) και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (22:30) ενώ στη συνέχεια θα πάρουν σειρά οι Λούκα Βιλντόζα και Τζέριαν Γκραντ την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι (27/8) για να ακολουθήσει ο Κάιλ Γκάι μία ημέρα αργότερα (28/8). Φυσικά όλοι θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας την Τρίτη (29/8) στο ΟΑΚΑ, με εξαίρεση του διεθνείς Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου και Μωραΐτη.



gazzeta.gr