Ο Σεμπάστιαν Κόρντα κατάφερε να ολοκληρώσει μια σπουδαία ανατροπή επί του Ρισάρ Γκασκέ για τα προημιτελικά του Winston-Salem Open, ωστόσο ο τραυματισμός του κατά τη διάρκεια του 3ου σετ, τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη συνέχεια της ATP 250 διοργάνωσης.

Ο 23χρονος Αμερικανός, επιβλήθηκε 4-6, 6-1, 7-6(7) του πολύπειρου αντιπάλου του στον πρώτο προημιτελικό της Πέμπτης, όμως ο αστράγαλός του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πτώσης στο καθοριστικό σετ και αποφασίστηκε να μην συνεχίσει στο Winston-Salem, προκειμένου να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στο US Open.

Μάλιστα, ο Κόρντα έσωσε και match point στο 6-7 του καθοριστικού tie break.

“Πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθώ. Ο αστράγαλος δεν βελτιώθηκε. Ελπίζω να είναι καλύτερα τις επόμενες ημέρες. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά απαραίτητη” είπε ο Σεμπάστιαν Κόρντα.

Έτσι, ο Γίρι Λεχέτσκα που κέρδισε με 7-6(4), 6-4 τον Μαξ Πουρσέλ, πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν οι Μπόρνα Τσόριτς και Σεμπάστιαν Μπαέζ, μετά τις νίκες επί των Τσερούντολο και Τζέρε αντίστοιχα στους τελευταίους προημιτελικούς.

Ο Κροάτης, Νο1 του ταμπλό, επικράτησε 6-3, 6-1 του Φραντσίσκο Τσερούντολο, στην πιο επιβλητική του νίκη μέσα στην εβδομάδα ενώ ο Αργεντίνος επιβλήθηκε 6-3, 6-0 του Σέρβου, στον τελευταίο προημιτελικό της Πέμπτης.

 

 

WINSTON-SALEM OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

 




tennis24.gr