Χωρίς Μάικ Τζέιμς και Τζόρνταν Λόιντ η Μονακό ηττήθηκε από τη Λε Μαν για το γαλλικό πρωτάθλημα, μία εβδομάδα προτού αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Final Four του Κάουνας.

Μία εβδομάδα προτού τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Final Four στο Κάουνας, η Μονακό ηττήθηκε από τη Λε Μαν με 95-101 για τη γαλλική λίγκα.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς προτίμησε να ξεκουράσει τους βασικούς του πυλώνες, με τον Τζέιμς και τον Λόιντ να μένουν εκτός, μιας και ο πρώτος είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού μετά το Game 5 με τη Μακάμπι.

Η Λε Μαν βρήκε αρκετούς χώρους στην άμυνα των κουρασμένων Μονεγάσκων και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με έξι διψήφιους παίκτες και πρώτο σκόρερ τον Αμπντουλαγιέ Ν’Τογιέ με 19 πόντους.

Η Μονακό είχε ρόλο δευτεραγωνιστή σε όλο το ματς με τους δύο γκαρντ της να φορούν πολιτικά και οδηγήθηκε επιθετικά από τον Ντιάλο που σκόραρε 28 πόντους με 10/12 εντός παιδιάς και 2/3 εξ αυτών τρίποντα. Στους 16 σταμάτησε ο Οκόμπο με 1/5 τρίποντα και άλλους 13 προσέθεσαν οι Μοτιεγιούνας και Μονέκε.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 44-49, 69-71, 95-101



gazzeta.gr