Το εδώλιο αντί για το θρανίο των πανελλαδικών εξετάσεων, επέλεξε αυτή τη φορά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που το πρωί βρέθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και τη θανάτωση του αγαπημένου της σκυλιού της Ρόξυ.

«Προφανώς ο εντολέας μας επέλεξε να είναι στη δίκη, διότι είναι δίκη ζωής», σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου .

«Ναρκισσιστική προσωπικότητα»

Στο δικαστήριο κατέθεσε η ψυχίατρος, τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της Καρολάιν, η οποία είπε πως ο κατηγορούμενος πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας.

«Στον κατηγορούμενο λείπει η ενσυναίσθηση απέναντι στο παιδί του, που σκοτώνει τη μάνα του, την περίοδο που το θηλάζει. Το παίρνει στην κηδεία, όπου έβλεπε τη μητέρα του στο φέρετρο με 40 βαθμούς. Αυτά δεν τα κάνει ένας άνθρωπος που αγαπάει το παιδί του».

«Η Καρολάιν πιεζόταν»

Κατάθεση στη δίκη έδωσε και η στενή φίλη της Καρολάιν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να εμφανίζεται απρόσκλητος στη συνάντηση τους.

Πρόεδρος: Εμφανίστηκε και ο κατηγορούμενος;

Φίλη Καρολάιν Κράουτς : Ναι απρόσκλητος. Η Καρολάιν έδειξε να εκπλήσσεται αρνητικά. Έδειξε ότι δεν το περίμενε και δεν της άρεσε, έκανε ένα μορφασμό σε ‘μένα και το κατάλαβα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν στιγμές έντασης μεταξύ του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν και του κατηγορούμενου και των συνηγόρων του.

«Εδέχθη προσωπική επίθεση από συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορίας για το κώλυμα μου την προηγούμενη φορά», δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου υπέβαλε πάντως και αίτημα να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον κατηγορούμενο και να κληθεί να καταθέσει ο πατέρας του θύματος με τον εισαγγελέα και το δικαστήριο να επιφυλάσσονται.

megatv.com