Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ζήτησε αλλαγή στα μέσα της δεύτερης περιόδου με τη Λιθουανία, πιάνοντας τον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και περνώντας στον πάγκο της Εθνικής, επιστρέφοντας μετά από λίγο.

Η Εθνική Ανδρών δοκιμάζεται κόντρα στη Λιθουανία στη φάση των «16» του Μουντομπάσκετ, διατηρώντας το προβάδισμα στη δεύτερη περίοδο όταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πέρασε στον πάγκο με πρόβλημα στο πόδι.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού σκόραρε με περίτεχνη ενέργεια για το 25-30 και ακολούθως, ζήτησε αλλαγή από τον Δημήτρη Ιτούδη, πιάνοντας τον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και δίνοντας τη θέση του στον Τόμας Γουόκαπ.

Ο Λαρεντζάκης πέρασε στην άκρη του πάγκου και έδειχνε να πονάει, κάνοντας διατάσεις και στατικό ποδήλατο. Μετά από λίγο, μάλιστα, έπιασε όλους τους συνεργάτες του Ιτούδη και τους εξήγησε: «Είμαι ΟΚ, πείτε του να με βάλει»! Τελιικά, επέστρεψε στο ματς στο 1:39 για το ημίχρονο στη Μανίλα και σκόραρε αμέσως.

Ο Έλληνας γκαρντ έκλεισε την πρώτη φάση του Mundobasket 2023 με 15.3 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε τρεις συμμετοχές με την Ιορδανία, τις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!



gazzeta.gr