Το συμβόλαιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε και ο General Manager των Καταλανών, Χουάν Κάρλος Ναβάρο εξήγησε πως οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να κρατήσουν τον Σάρας στην άκρη του πάγκου.

Η Μπαρτσελόνα έγραψε τον ιδανικό επίλογο στη σεζόν 2022/23 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, κάνοντας sweep στη σειρά των τελικών της Liga Endesa με τη Ρεάλ και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην τεχνική ηγεσία.

Στην Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει να κάνουν ισχυρή μείωση του budget και δη κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, ολοκληρώνοντας πρόωρα τη συνεργασία τους με τον Νίκολα Μίροτιτς ενώ δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι θα υπάρξει μεγάλο «ψαλίδι» στο συμβόλαιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εφόσον ο Λιθουανός παραμείνει στον πάγκο.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, η Μπαρτσελόνα θέλει να δώσει νέο συμβόλαιο στον Σάρας και να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του! «Το συμβόλαιο του Γιασικεβίτσιους ολοκληρώνεται. Θέλουμε να είναι προπονητής μας! Πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Αν το project είναι καλό, το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα είναι, θα τον ενημερώσουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσει την επόμενη χρονιά με την Μπάρτσα» εξήγησε ο legend της Μπαρτσελόνα και νυν General Manager του τμήματος.

Πρόσθεσε, μάλιστα πως «ο Σάρας γνωρίζει καλά το κλαμπ. Θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους τους τομείς και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα».



gazzeta.gr