Ενθουσιασμένος από την πρώτη του παρουσία στο Queen’s Club του Λονδίνου, είναι ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος προελαύνει στο Cinch Championships και βρίσκεται στα ημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης.

Ο Ισπανός που προέρχεται από τραυματισμό στον ημιτελικό του Γαλλικού Όπεν κόντρα στον Τζόκοβιτς, κέρδισε την Παρασκευή 2-0 σετ τον Ντιμιτρόφ και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Κόρντα στο 2ο ημιτελικό του ιστορικού θεσμού.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν εξαιρετικός απέναντι στον έμπειρο Βούλγαρο και όπως παραδέχθηκε αμέσως μετά ο Αλκαράθ, ήταν το καλύτερό του παιχνίδι στο γρασίδι.

“Αυτό είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα μου σε χόρτο. Νιώθω ότι μπορώ να γίνω σπουδαίος παίκτης σε αυτή την επιφάνεια και ότι μπορώ να κερδίσω το Wimbledon μια μέρα.

Ο Γκριγκόρ είναι τοπ παίκτης σε κάθε επιφάνεια αλλά στο γρασίδι νιώθει ακόμα καλύτερα τη μπάλα. Έπαιξα πολύ καλά από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος” είπε ο χαρισματικός Ισπανός.

Στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου θα κοντραριστούν Άλεξ ντε Μινόρ και Χόλγκερ Ρούνε, σε μια νεανική τετράδα στο Queen’s Club του Λονδίνου.

“Είναι ωραίο που και οι υπόλοιποι παίκτες είναι νέοι σαν εμένα. Ορίζουμε τη νέα γενιά και σίγουρα θα παίξουμε περισσότερα τέτοια ματς στο μέλλον, σε σπουδαία τουρνουά. Θα είναι διασκεδαστικό.

“Ο Σέμπι είναι φίλος μου. Παίζει πολύ καλά. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο ματς και ελπίζω το κοινό να το διασκεδάσει” πρόσθεσε.

Ο Αλκαράθ είναι δύο νίκες μακριά από το να γίνε ξανά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ημιτελικά – Σάββατο 24 Ιουνίου
15:00GR Άλεξ ντε Μινόρ (Αυστραλία) – Χόλγκερ Ρούνε (Δανία)
17:00GR Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) – Σεμπάστιαν Κόρντα (ΗΠΑ)

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)




tennis24.gr