Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ακόμα «βράζουν» με τη διαιτησία στο παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον και ζήτησαν οι συνομιλίες του VAR με τον ρέφερι Άντονι Τέιλορ να βγουν στο «φως».

Στον απόηχο του… χαμού μετά το ντέρμπι της ουράς ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Έβερτον εξακολουθεί να ζει η ποδοσφαιρική Αγγλία. Τα Ζαχαρωτά πήραν την τεράστια νίκη (2-0), με τους Ρεντς πάντως να «φωνάζουν» για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν και να εκδίδουν έξαλλη ανακοίνωση, κατηγορώντας την Επιτροπή Διαιτησίας πως τοποθέτησε στο VAR τον Στιούαρτ Άτγουελ, που είναι οπαδός της Λούτον, με την οποία «μάχονται» για την παραμονή.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία επικρίθηκε έντονα στο Νησί και η FA άνοιξε σχετική έρευνα, ωστόσο η Νότιγχαμ δεν δείχνει διατεθειμένη να… κάνει πίσω.

Με νέα ανακοίνωσή της, η Φόρεστ κατέθεσε επίσημο αίτημα στην Επιτροπή Διαιτησίας να δημοσιοποιήσει τα ηχητικά των συνομιλιών του VAR με τον ρέφερι Άντονι Τέιλορ από τις τρεις επίμαχες φάσεις, ανοίγοντας θέμα διασφάλισης της ακεραιότητας του αθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ρεντς:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέβαλε σήμερα επίσημο αίτημα στην PGMOL να δημοσιοποιήσει τις ηχογραφήσεις μεταξύ των διαιτητών κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ.

Ο σύλλογος ζήτησε να μοιραστούν για τα τρία βασικά περιστατικά αγώνα – το μαρκάρισμα του Γιανγκ στον Ρέινα (24ο λεπτό), το χέρι του Γιάνγκ (44ο λεπτό) και το μαρκάρισμα του Γιανγκ στον Χάντσον-Οντόι (56ο λεπτό).

Υποστηρίζουμε σθεναρά την πρόσβαση της ευρύτερης ποδοσφαιρικής κοινότητας και των οπαδών στα ηχητικά και τις συνομιλίες για πλήρη διαφάνεια και διασφάλιση της ακεραιότητα του αθλήματος μας».





gazzeta.gr