Η 23χρονη κοπέλα που κατηγορέι τον Ντάνι Άλβες για βιασμό μίλησε στο «En boca de todos» και περιέγραψε για ακόμα μια φορά όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα παραμένει υπό κράτηση στη φυλακή. Ο Βραζιλιάνος σταρ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα 23 ετών και τα πέντε αιτήματα του για αποφυλάκιση έχουν πέσει στο κενό.

Ο 39χρονος αμυντικός μετά από αρκετές αλλαγές στην κατάθεση του παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα, όμως με συναίνεση. Η νεαρή γυναίκα μίλησε στο πρόγραμμα «En boca de todos» της «América Televisión» και για ακόμα μια φορά περιέγραψε όσα βίωσε εκείνη τη βραδιά.

«Με πλησίασε και μου είπε, δεν ξέρεις ποιος είμαι; Θυμάμαι ότι πήρε το χέρι μου και το έβαλε στα γεννητικά μου όργανα. Άρχισα να φοβάμαι πολύ και σκέφτηκα: Κι αν μου βάλει κάτι στο ποτό; Κι αν κάνει κάτι στον φίλο μου; Σκέφτηκα τα πάντα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μου έκανε μια χειρονομία και τότε ήταν που είπα στον ξάδερφό μου, δεν ξέρω αν θα πάω. Ποτέ δεν ήξερα πού πήγαινε. Θυμάμαι ότι πήγα εκεί που ήταν.

Θυμάμαι ότι μου σήκωσε το φόρεμα και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Θυμάμαι ότι του είπα Δεν μπορώ, δεν μπορώ, πρέπει να φύγω, δεν ‘θέλω’, και άρχισε να λέει πολλά πράγματα. Όταν αργότερα με έβαλε στο έδαφος, θυμάμαι ότι ήμουν σε σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω εκεί.

Ξέρω ότι δεν με έπιασε απλά από τα μαλλιά και με έκανε να γονατίσω μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή είδα ένα τατουάζ σαν τόξο και έιπα αυτός ο τύπος θα με πληγώσει πολύ. Μπήκα μέσα εκείνη τη στιγμή, είχα φοβηθεί πολύ. Το πρόσωπο, το τατουάζ… και μέχρι σήμερα είναι σκηνές που μου έρχονται πολύ», ανέφερε η 23χρονη.

gazzeta.gr