Με πατερίτσες εμφανίστηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στην τελευταία του ανάρτηση μετά τον τραυματισμό του στο δικέφαλο απέναντι στη Μπέρνλι και την επέμβαση που υποβλήθηκε.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε πρόσφατα ο Κέβιν Ντε Μπρόινε προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα που αποκόμισε στον δικέφαλο στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Μπέρνλι.

Ένας τραυματισμός που πρόκειται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μήνες, με τους Citizens πλέον προετοιμάζονται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χωρίς να τον υπολογίζουν στα άμεσα πλάνα τους.

Παρά το ψυχολογικό και σωματικό χτύπημα ωστόσο που δέχθηκε, ο Βέλγος δεν τον βάζει κάτω και στέλνει το δικό του μήνυμα… επιστροφής. Με πατερίτσες πλέον για να στηρίζεται, ο Ντε Μπρόινε εμφανίστηκε αισιόδοξος στην τελευταία του ανάρτηση στα social media και πλέον μετράει αντίστροφα για να πατήσει ξανά με αυτοπεποίθηση στο χόρτο.

«Τα νέα μετά το παιχνίδι κόντρα στη Μπέρνλι ήταν ένα μεγάλο σωματικό και ψυχολογικό πλήγμα για μένα. Τώρα η επέμβαση τελείωσε. Είμαι έτοιμος να αναρρώσω και να επιστρέψω σύντομα στη δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram.





gazzeta.gr