Ο Αλέξανδρος Κόσκος μεγαλώνει τον 9χρονο γιο του, Βασίλη – Λεωνίδα, τα τελευταία πέντε χρόνια καθώς έχει την αποκλειστική του επιμέλεια. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «ο μπαμπάς του 2023 δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον παλιό, απλά έχει πιο ενεργό ρολό σε πολύ περισσότερα πράγματα».

Ο ίδιος ασχολείται με το digital marketing και όλο τον ελεύθερο χρόνο του τον περνά με τον γιο του, αφού του αρέσει να κάνουν μαζί ταξίδια, αλλά και να παίζουν στο σπίτι τους.

«Τον πρώτο ενάμιση χρόνο της ζωής του γιου μου δεν δούλευα. Δεν ήθελα να χάσω ένα από τα καλύτερα στάδια της παιδικής του ηλικίας», δήλωσε.

Όσο για τα ταξίδια που κάνουν είναι ευχάριστα, ενώ όταν χρειαστεί ο ίδιος να βγει ο γιος του το καταλαβαίνει και δείχνει κατανόηση.

Εκείνο που τον συγκινεί ιδιαίτερα είναι όταν ο γιος του του δίνει ζωγραφιές με καρδιές και του λέει «σ’αγαπώ».

Την ίδια στιγμή ο Πάρης Κομποτής έχει δυο κόρες στην εφηβεία, ηλικίας 15 και 13 ετών. Από το 2017, όταν εκείνες ήταν 9 και 7 ετών αντίστοιχα, τις μεγαλώνει μόνος του.

«Η πατρότητα είναι ευλογία. Είναι εύκολο να μεγαλώνει ένας άντρας μόνος το παιδί του. Οι εποχές έχουν αλλάξει, τώρα πια κάνουμε όλες τις δουλειές», είπε.

Ο ίδιος προσπαθεί να περνά ποιοτικό χρόνο με τις κόρες του. «Αν παίξεις μαζί τους ή τα ακούσεις χωρίς να τα διακόψεις, μετά αρχίζεις και εισπράττεις», δήλωσε.

«Την προεφηβεία την περάσαμε με επιτυχία με τις κόρες μου, τώρα αντιμετωπίζουμε την εφηβεία. Μου ζητούν συμβουλές για τα αγόρια. Το κάνω έτσι ώστε να έρθουν να μου ξαναμιλήσουν την επομένη φορά», είπε.

Ο Πάρης Κομποτής ανέφερε ότι στα παιδικά πάρτι τον περιτρυγύριζαν οι μαμάδες και του έδιναν συμβουλές, ενώ για εκείνον ο πατέρας είναι συνυφασμένος με τη λέξη προστασία.

megatv.com