Ο Ισπανός τεχνικός φρόντισε να κρατήσει σε φουλ εγρήγορση για άλλη μία φορά τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν τη… μάχη της Πέμπτης με αντίπαλο τη Φενέρ.

Ότι είχε συμβεί πριν τη Λαμία συμβαίνει και πριν τη Φενέρ. Μα ακριβώς το ίδιο. Μα ποιο πράγμα; Μα φυσικά η στόχευση και η προσέγγιση του κόουτς Μεντιλίμπαρ, που είχε προϊδεάσει τους παίκτες του για τις δυσκολίες με τη Λαμία και την ανάγκη να δείξουν τη δέουσα προσοχή.

Έτσι συνέχισε και πριν το Ολυμπιακός – Φενέρ, τον αγώνα της Πέμπτης. Αυτά που μετέφερε προς τους παίκτες του ήταν συγκεκριμένα: «Το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει. Μπορεί να μας κοστίσει. Άρα θα πρέπει να δείξουμε και συγκέντρωση και μεγάλη προσοχή από την αρχή μέχρι το τέλος». Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός ήταν κατηγορηματικός στο ότι «μην κοιτάμε το τι έγινε στο Super Cup (με την αποχώρηση της Φενέρ). Είναι μία πολύ καλή και πολύ ποιοτική επιθετικά ομάδα, που σκοράρει συχνά».

Ο Βάσκος θέλει να είναι και τώρα ξεκάθαρο πώς οι παίκτες του είναι αφοσιωμένοι αποκλειστικά στο παιχνίδι αυτό. Το πρόγραμμα άλλωστε έχει καθημερινά προπονήσεις (για σήμερα Δευτέρα και για αύριο Τρίτη οι προπονήσεις είναι πρωινές) μέχρι την Παρασκευή και το Σάββατο θα δοθεί ρεπό καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα έχουν παιχνίδι οι Πειραιώτες.



gazzeta.gr