Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την αναμέτρηση στην πρεμιέρα του στο Rolex Monte-Carlo Masters, η οποία ολοκληρώθηκε με την εγκατάλειψη του Λάσλο Τζέρε στα μέσα του 2ου set. 

“Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι.”, είπε ο Νο12 του κόσμου. “Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση γιατί οι τραυματισμοί δεν είναι ευχάριστοι. Από την πλευρά μου έκανα καλά τη δουλειά μου. Ξεκίνησα καλά το παιχνίδι, ήμουν συνεπής στο 1ο set και είχα καλό ρυθμό στα χτυπήματά μου. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που ξεκίνησα στο τουρνουά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.”

“Στο χώμα μπορείς να κάνεις πολύ καλά πράγματα αξιοποιώντας την πορεία της μπάλας, ανακατεύοντας τα πράγματα για να ανοίξεις το γήπεδο. Αυτό που σίγουρα κάνω διαφορετικά αυτή τη χρονιά σε σχέση με παλιότερα είναι ότι ανεβαίνω στο φιλέ πιο συχνά και δεν μένω κολλημένος στη βασική γραμμή. Είναι κάτι που θέλω να κάνω και στα επόμενα παιχνίδια μου.”

Στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει είτε τον Νίκολας Τζάρι, είτε τον Τόμας Μαρτίν Ετσεβέρι που θα αγωνιστούν την Τρίτη. 

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr