Ο Ακίλε Πολονάρα είναι ο νικητής της ζωής καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες επιστρέφοντας στα παρκέ.

Τους δύο προηγούμενους μήνες, ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ είδε τη ζωή να περνάει από μπροστά του καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις. Αμέσως ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες απέχοντας από τις προπονήσεις της Βίρτους Μπολόνια και πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα!

Ο Ακίλε Πολονάρα νίκησε τον καρκίνο και ήταν έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στα παρκέ για χάρη της ομάδας του. Πράγματι. Στο ματς πρωταθλήματος με την Τορτόνα τέθηκε στην διάθεση του Λούκα Μπάνκι και αγωνίστηκε οκτώ λεπτά σημειώνοντας και 5 πόντους με 1/1 δίποντο και 1/3 τρίποντα.

«Ήταν δύο μήνες που διήρκησαν πολύ! Όμως τώρα είμαι και καλά και νιώθω πολύ ευτυχισμένος» έλεγε ο Πολονάρα μετά το τέλος του αγώνα ενώ ο προπονητής Λούκα Μπάνκι συμπλήρωνε: «Ελπίζω να ένιωθε την αγάπη στην πόλη από τους οπαδούς, όπως επίσης και από όλη την ιταλική μπασκετική κοινότητα. Υπήρχε πάντα στη σκέψη όπου κι αν βρισκόμασταν και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να ήταν μια περαιτέρω ώθηση για την ανάρρωσή του».



gazzeta.gr