Πήγε καλά η χειρουργική επέμβαση του Ράφαελ Ναδάλ στο αριστερό ισχίο, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 2/6 στη Βαρκελώνη, ώστε να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί από το Australian Open του Ιανουαρίου.

Ο 37χρονος Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του, ανέφερε σε αναρτήσεις του στο Twitter πως όλα εξελίχθηκαν ομαλά, και πως αυτή η επέμβαση, αλλά και η αποκατάστασή του, θα τον κρατήσουν εκτός δράσης μέχρι και τον Γενάρη του 2024!

Αυτό σημαίνει πως μπαίνουν τέλος σε όσα έχουν ειπωθεί περί συμμετοχής του στο φετινό Davis Cup, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση εντός της χρονιάς, ώστε να επιστρέψει του χρόνου υγιής στο κορτ, και να ολοκληρώσει την καριέρα του όπως ο ίδιος πάντα επιθυμούσε.

Θυμίζουμε, πως ο Ράφα φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 4 φορές, τις δύο με την Ισπανία στο United Cup, ενώ ακολούθησαν ακόμα δύο αναμετρήσεις στο Australian Open με την τελευταία του παρουσία σε court να είναι κόντρα στον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ στον 2ο γύρο της Μελβούρνης όπου και τραυματίστηκε.


tennis24.gr