Mε έντονο ενθουσιασμό και την παρουσία επιβλητικών νέων μοντέλων αυτοκινήτων έλαβε χώρα το μοναδικό στην Ελλάδα τριήμερο BMW Joyland.

Στιγμές διασκέδασης, happenings για τους φίλους της μάρκας καθώς και 20 νέα μοντέλα BMW παρουσιάστηκαν αυτές τις μέρες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Golf Γλυφάδας.

Επώνυμοι καλεσμένοι, συνεργάτες, πελάτες και φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά 20 νέα μοντέλα BMW, πέντε πρεμιέρες, εκατοντάδες test drives, φαντασμαγορικά show κι αμέτρητες εκπλήξεις.

«Είναι πραγματικά υπέροχο για τους επισκέπτες και καλεσμένους μας να γνωρίσουν όλα τα αυτοκίνητα, όλη την ποικιλία που έχουμε να προσφέρουμε κι επίσης να τα δοκιμάσουν, ώστε να έχουν μία πραγματική ευκαιρία οδήγησης ενός BMW», δήλωσε ο CEO & Managing Director BMW Group Hellas.

Οι νέες τεχνολογίες, ο σχεδιασμός, στρατηγική γύρω από την κυκλική οικονομία και οι ψηφιακές υπηρεσίες είναι μόνο μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της BMW.

Η BMW Group είναι o νούμερο ένα premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστών σε όλο τον κόσμο. Λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες με παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες, ενώ η επιτυχία του ανέκαθεν βασιζόταν στην μακροπρόθεσμη συλλογιστική κι υπεύθυνη δράση.



megatv.com