Ο Τόμας Γουόκαπ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους το βράδυ της Πέμπτης είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό μετά τις εξετάσεις του Τόμας Γουόκαπ. Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι απέναντι στη Βίρτους (7/3 – 22:00, live στο Gazzetta) για την 28η αγωνιστική κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Γουόκαπ τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin το βράδυ της Δευτέρας, στην προσπάθειά του να κόψει τον Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ. Αγωνίστηκε για μόλις οκτώ λεπτά στην 1η περίοδο και στη συνέχεια έδεσε το πόδι του, καθισμένος στον πάγκο.

Η μαγνητική έδειξε το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και το απουσιολόγιο των «ερυθρολεύκων» παραμένει γεμάτο. Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα από τον Ολυμπιακό λείπουν οι Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου Λονγκ, που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι με τη Βίρτους.

Οι λύσεις στην περιφέρεια, αν και εφόσον λείψει και ο Γουόκαπ, λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο. Ο Γουόκαπ τη φετινή σεζόν μετράει 9.3 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 26’43”, αποτελώντας τον πυλώνα του Ολυμπιακού στην περιφέρεια τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

gazzeta.gr