Ο χαφ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζεται με τεράστιο σεβασμό στη χώρα του και η παρουσία του σε σχολείο της Κορέας ανέδειξε το ότι αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ δεν είναι μία τυχαία περίπτωση ποδοσφαιριστή. Δεν αποτελεί μόνο έναν ξεχωριστό πρεσβευτή της χώρας του στο εξωτερικό αλλά και ένα ιδανικό πρότυπο για τα νέα παιδιά.

Κάτι που αποτυπώθηκε στην παρουσία του σε εξειδικευμένο – σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού – σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Daejeon. Ο διεθνής χαφ της ομάδας του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ, μίλησε μπροστά σε 100 παιδιά και γονείς για τα όνειρά του και την πορεία του καθώς αντιμετωπίζεται – ορθώς – ως ένα φοβερό πρότυπο για τα νέα παιδιά (και γενικά αντιμετωπίζεται με πολύ μεγάλο σεβασμό στην πατρίδα του). Μίλησε για τα παιδιά του χρόνια, μοιράστηκε ιστορίες που είχαν να κάνουν με την αθλητική και την ποδοσφαιρική του πορεία και το μήνυμά του προς τα παιδιά ήταν: «Πάντα να στοχεύετε σε αυτό που ευχαριστεί εσάς. Στην απόδοση που θα καλύπτει εσάς. Πάντα πρέπει να έχετε υψηλό κίνητρο και πάντα να δίνετε ότι καλύτερο μπορείτε».

Ο πιτσιρικάς Αν μάλιστα μίλησε στα τοπικά media για την εμπειρία του λέγοντας ότι «είμαι περήφανος που ο Ινμπόμ αποφοίτησε από το δημοτικό σχολείο Munhwa και μοιάζει σαν όνειρο να βλέπεις έναν τρομερό παίκτη σαν τον Ινμπόμ από κοντά. Θέλω μία μέρα να γίνω και εγώ ένας γνωστός και ξακουστός παίκτης σαν τον Ινμπόμ Χουάνγκ». Ο Χουάνγκ μάλιστα στη διάρκεια της παρουσίας του στην Κορέα προσφέρθηκε να συμβάλλει σε αρκετά προγράμματα και να βοηθήσει ως πρεσβευτής της πατρίδας του.gazzeta.gr