Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να έχει μαζί του στον Ολυμπιακό στελέχη με τα οποία έχει δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια και ξέρει.

Ο Μαρτίνεθ αναμένεται να έχει ένα αρκετά μεγάλο δικό του επιτελείο. Βέβαια υπάρχουν και προπονητές όπως πχ ο Μαρθελίνο που έχουν 12 συνεργάτες. Ο 42χρονος Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει 5 συνεργάτες μαζί του συν μία ακόμα συνεργάτιδα που θα τον βοηθά και για ότι έχει να κάνει τα media.

Ο πρώτος συνεργάτης είναι ο Ραούλ Εσπίνολα, ο οποίος είναι συνομήλικος με τον Μαρτίνεθ (42 ετών) και αποτελεί τον βοηθό του στην άκρη του πάγκου από την πρώτη στιγμή στη Γρανάδα και έπειτα στην Εσπανιόλ. Μετά είναι ο 33χρονος αναλυτής Αλβάρο Γκαρθία που ήταν μαζί του σε Οσασούνα, Γρανάδα και Εσπανιόλ όπως είχε και τον 42χρονο Βίκτορ Μάνουελ Λαφουέντε που έχει τη θέση του προπονητή στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και συνεργάστηκαν στους μικρούς της Σεβίλλης, τη Γρανάδα και την Εσπανιόλ. Επίσης θα έχει τον Αντόνιο Μενγκουάλ ως προπονητή τερματοφυλάκων, τον Μπενασάρ Σάντσεθ ως φυσιοθεραπευτή συν τη συνεργάτιδα που αναφέραμε πιο πάνω.



gazzeta.gr