Τις 226 νίκες στη Stoiximan Basket League έφτασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ξεπέρασε έτσι τον Ντράγκαν Σάκοτα για να ανέβει στην 8η θέση της σχετικής λίστας.

Η νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι αποδείχτηκε Πύρρειος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του μεν να κερδίζει άνετα αλλά ο Τόμας Γουόκαπ υπέστη διάστρεμμα και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Βίρτους.

Ο Μπαρτζώκας ωστόσο πέτυχε ένα σημαντικό επίτευγμα, με την 226η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» ξεπέρασε τον Ντράγκαν Σάκοτα με αυτήν τη νίκη και είναι πλέον 8ος στη σχετική λίστα της Stoiximan Basket League.

Φυσικά ο Μπαρτζώκας έχει όλα τα περιθώρια να κοιτάξει ψηλότερα, χτίζοντας την τελευταία τριετία την εντός των τειχών κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για Μπαρτζώκα

«Μία ξεχωριστή προέκταση είχε η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού για τον προπονητή του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο 8ος πολυνίκης προπονητής από καταβολής Α’ Εθνικής αφού έφτασε τις 226 νίκες και προσπέρασε τον Ντράγκαν Σάκοτα. Το κατάφερε μάλιστα έχοντας 46 αγώνες λιγότερους από τον «Σάλε» (327 έναντι 373)».



gazzeta.gr