Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα (29/8, 22:00) φεύγουν με αστραπιαίο ρυθμό και όλα δείχνουν πως οι Πράσινοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση σε κατάμεστο «ΟΑΚΑ».

Αντίστροφα μετρά ο Παναθηναϊκός και το κοινό του για τη ρεβάνς με την Μπράγκα, μια βραδιά που προμηνύεται να έχει άρωμα απ’ τα παλιά και την ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία του «Panathinaikos».

Οι Πράσινοι θα κυνηγήσουν την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) για τη μεγάλη επιστροφή στους ομίλους του Champions League και στο «ΟΑΚΑ» δεν θα πέφτει… καρφίτσα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαφανίζονται σε γοργούς ρυθμούς, ήδη έχει ξεπεραστεί κατά πολύ το φράγμα των 50.000 και όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να προλάβουν ένα «μαγικό χορτάκι» πρέπει να σπεύσουν, αφού όλα δείχνουν πως το sold-out… πλησιάζει.

Λόγω του μεγάλου όγκου εισιτηρίων που έχουν ήδη πωληθεί, η ΠΑΕ συστήνει στους φίλους του Τριφυλλιού να δώσουν το παρών στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα, ιδανικά τουλάχιστον δύο ώρες πριν, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.



gazzeta.gr